Nainen venyttelee kylkeään tuolilla istuessaan.

Virkeyttä viideltä – etäjumppatuokio joka keskiviikko

Hengitysliitto järjestää kaikille avoimia, maksuttomia etäjumppatuokioita. Tule mukaan jumppaamaan!

Liikunta-alan ammattilainen ja liikunnan vertaisohjaaja ohjaavat tammi-maaliskuun aikana puolen tunnin jumpan joka keskiviikko kello 17.

Jokainen jumppa sisältää ohjattua liikuntaa ja vinkkejä omatoimisiin kotijumppiin. Luvassa on esimerkiksi Asahia, FasciaMethodia, kasvojoogaa ja Pilatesta. Jumpat jaetaan rasitustasojen 1–3 mukaan. Taso 3 on raskain taso ja se sisältää yleensä lattiatasossa tehtäviä liikkeitä.

Jumppatuokioiden vastuuhenkilönä toimii Veera Farin, puhelin 044 4077020, veera.farin@hengitysliitto.fi.

keskiviikko 25.1. kello 17 FasciaMethod, rasitustaso 1
keskiviikko 1.2. kello 17 FasciaMethod, rasitustaso 1
keskiviikko 8.2. kello 17 Asahi, rasitustaso 1
keskiviikko 15.2. kello 17 Kasvojooga, rasitustaso 1
keskiviikko 22.2. kello 17 Kasvojooga, rasitustaso 1
keskiviikko 1.3. kello 17 Asahi, rasitustaso 1
keskiviikko 8.3. kello 17 Pilates, rasitustaso 2
keskiviikko 15.3. kello 17 Pilates, rasitustaso 2
keskiviikko 22.3. kello 17 Asahi, rasitustaso 1
keskiviikko 29.3. kello 17 Asahi, rasitustaso 1

Laita jumppatuokiot kalenteriin ja tule mukaan, sillä jumpista ei tehdä tallenteita.

Miten pääsen osallistumaan?

Tarvitset osallistumista varten läppärin tai muun älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite. Jumppiin osallistutaan Teams-ohjelmalla, joka latautuu automaattisesti koneellesi ensimmäisellä osallistumiskerralla.

Liittymiselle ja yhteyden testaamiselle kannattaa varata hiukan aikaa ennen jumppaa . Voit myös testata liittymislinkkiä saman tien.

Pääset jumppaan mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä alla olevassa listassa.

Lue tarkemmat liittymisohjeet täältä. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Hanna-Leena Kärkkäinen, 050 561 8390, hanna-leena.karkkainen@hengitysliitto.fi.