Julkaistu: 24.11.2023
UutisetVertaistoiminta

Elintapamuutos vauhtiin porukalla

Hengitysliitto tarjoaa tilaisuuden kouluttautua elintapamuutosryhmän ohjaajaksi.

Hengitysliitto tarjoaa sinulle tilaisuuden kouluttautua elintapamuutosryhmän ohjaajaksi. Oman ryhmän käynnistämällä pääset tutkailemaan hyvän elämän eväitä kivassa porukassa.  

Ensimmäinen ohjaajakoulutus järjestetään Kuopiossa kaksipäiväisenä 2. ja 16.3. Voit tulla paikan päälle tai osallistua verkossa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ryhmän ohjaamisesta. Mukavinta olisi, jos löytäisit ohjaajaparin itsellesi mukaan koulutukseen. 

Koulutus toteutuu yhdessä toimintamallin kehittäneen Psoriasisliiton kanssa. Koulutus on maksuton. 

Hengitysliitto korvaa matkat paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille Hengitysliiton matkustussäännön mukaisesti. Tähän koulutukseen ei tarjota mahdollisuutta majoittumiseen. Tulossa on uusia koulutuksia tarpeen mukaan. Kysy lisätietoa sähköpostitse osoitteesta paivi.suuniittu@hengitysliitto.fi.  

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. 

Elintapamuutoksen tueksi kehitetty Vertaistervarit-toimintamalli sisältää 8 tapaamiskertaa ja niihin valmiita sisältöjä toteutusohjeineen. Sisällöt voit hioa lopulliseen kuosiin yhdessä ryhmäsi kanssa. Ryhmäsi voi kokoontua kasvokkain tai etäyhteydellä.  Elintapojen rempparyhmän materiaalien pohjalta on helppo järjestää myös yksittäisiä teemailtoja eri yleisöille.