Julkaistu: 10.7.2024
Uutiset

Harvinaista palloilua elokuussa Tampereella

Kutsumme kaikki kiinnostuneet edistämään hengitysterveyden asiaa. Laitetaan yhdessä hyvää puhinaa liikkeelle uudella Tammelan stadionilla! 

Harvinaista palloilua -tapahtuma 24.8. kutsuu sinut edistämään liikunnallista elämäntapaa ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnista arjessa. Tapahtuma on maksuton ja soveltuu erityisesti kaiken kuntoisille hengityssairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Erilaisten lajikokeilujen lisäksi osallistujat pääsevät jakamaan vertaistukea ja kokemustietoa. 

Aamupäivän aikana pääset testaamaan erilaisia liikuntapisteitä ja iltapäivällä inspiroidut tutkija Elisabet Lahden sisua ja sisukkuutta käsittelevästä luennosta. Menossa mukana ovat muun muassa Ammattiopisto Luovi, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Ikäinstituutti, Liikkujan Apteekki, Suomen Apteekkariliitto, Suomen Golfliitto, Suomen Keilailuliitto, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto sekä VaLePa ry. Nikotiinitonta urheilua edistää Hengitysliiton Stumppi-palvelut. 

Paneelikeskustelussa kuulet kokemuksia suomalaisen sisun ja liikunnan merkityksestä. Paneelikeskustelun juontaa toimittaja Maarit Tastula. Tapahtuman kruunaa mahdollisuus osallistua Veikkausliigapeliin Ilves-EIF. 

Tutustu alustavaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!