Julkaistu: 24.8.2023
UutisetHengityssairaudet

Tukea astman ja keuhkoahtauman omahoitoon HELLÄ-verkkovalmennuksesta

HELLÄ-verkkovalmennuksessa hengitysterveyttä parannetaan hengitys-, ääni- ja liikeharjoitteiden sekä rentoutuksen avulla.

Kaipaatko uusia harjoitteita osaksi astman tai keuhkoahtauman omahoitoa? HELLÄ-verkkovalmennuksessa hengitysterveyttä parannetaan hengitys-, ääni- ja liikeharjoitteiden sekä rentoutuksen avulla. Valmennuksen ohjaa Singing For Lung Health -ohjaaja ja HELLÄ-menetelmän kehittäjä Ona Hiilesmaa.

Maksuton pilottiryhmä toteutetaan Microsoft Teamsillä 19.9.–3.10.2023. Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja torstaisin kello 17.30. Kokoontumiset kestävät 60–75 minuuttia, joista 45 minuuttia tehdään liike- ja ääniharjoitteita.

Hae mukaan HELLÄ-verkkovalmennukseen 12.9. mennessä. Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti astmaa tai keuhkoahtaumatautia sairastaville, ja mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Toivomme osallistujilta sitoutumista kaikkiin 5 tapaamiskertaan. 

HELLÄ-verkkovalmennus on osa Hengitysliiton hanketta, jossa kehitetään hengityssairaiden omahoitoa yhteistyössä paikallisten hengitysyhdistysten ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Hanke toteutetaan testamenttivaroin. Lue lisää