Valtakunnalliset jäsenedut

Hengitysliiton valtakunnalliset jäsenedut kuuluvat sekä paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille että Hengitysliiton kannattajajäsenille.

 

Kotimaisessa Bernershop.fi-verkkokaupassa on myynnissä laaja valikoima tunnettuja kosmetiikkatuotteita, päivittäistavaroita, autonhoitotarvikkeita, lastentarvikkeita, hyvinvointituotteita, kumisaappaita ja elintarvikkeita.

Hengitysliiton jäsenenä saat 10 prosentin alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Syötä alennuskoodi HENGITYSLIITTO24 kassalla. Voit käyttää koodia useamman kerran. Alennus on voimassa 31.12.2024 asti.

www.bernershop.fi

WellO2 vahvistaa ulos- ja sisäänhengitysvoimaa, avaa ja kosteuttaa hengitysteitä ja auttaa poistamaan limaa.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 20 prosentin alennuksen WellO2-laitteesta sekä hengitystä mittaavasta älykkäästä MyBreath-älysuukappaleesta verkkokaupassa voimassa olevasta hinnasta.

Tilaa laite osoitteessa wello2.fi. Syötä KOODI-kenttään HELI2023 tai tilaa puhelimitse 010 5837 966. Lisätiedot: www.wello2.fi.

Vallox-suodattimet

Puhtailla suodattimilla varustettu ilmanvaihtokone toimii energiatehokkaasti ja sen lämmöntalteenottokyky säilyy optimaalisena. Vallox-ilmanvaihtokoneissa tulisi aina käyttää aitoja alkuperäisiä Vallox-suodattimia. Tällöin ilma virtaa suunnitellusti ja pitää myös talon rakenteet kunnossa.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 25 prosentin alennuksen alkuperäisistä Vallox-suodattimista. Tilaa suodattimet osoitteesta www.valloxsuodattimet.fi, syötä Kupongin koodi -kenttään HELI2023 ja klikkaa Käytä kuponki -painiketta saadaksesi alennuksen. Koodi on voimassa 1.1.–31.12.2024.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 10 prosentin alennuksen Steripolarin verkkokaupan hengitysharjoitustuotteista (www.steripolar.fi/verkkokauppa).

Valikoimastamme löydät muun muassa Acapella PEP -hengitysterapialaitteita ja kannustavia spirometrejä lapsille ja aikuisille. Syötä koodi hengitys24 verkkokaupan ostoskorin kampanjakoodi-kenttään.

Hengitysliiton jäsenet saavat alennusta seuraavasti:

 • normaalihintaiset silmälasit –30 prosenttia
 • optikon näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta
 • näöntarkastuksen yhteydessä silmänpohjakuvaus 20 euroa
 • laajennettu näöntutkimus 35 euroa
 • normaalihintaiset aurinkolasit –20 prosenttia
 • normaalihintaiset piilolinssit –25 prosenttia
 • optikon suorittama piilolinssitarkastus, opetus ja koelinssit veloituksetta.

Lisätiedot

Emmi Loppukaarre
040 648 3570
emmi.loppukaarre(at)instru.fi

Saat Hengitysliiton jäsenetuna 10 prosentin alennuksen tuotteen hinnasta verkkotilauksen yhteydessä. Syötä tunnus hengitys 24 lisätiedot-kohtaan tilausta tehdessäsi.

Tuuletusluukkuun asennettava Stoppari vähentää tehokkaasti ilman siitepölyä ja hienoa atmosfääristä pölyä. Se vähentää likaavien hiukkasten pitoisuuksia ja suodattaa rajoitetusti savua ja aerosoleja. Stoppari toimii talvella myös lämmöneristeenä ja poistaa tuuletuksen aiheuttamaa vetoa.

Lue lisää ja tee tilaus osoitteessa www.stoppari.fi.

Hotelli Lasaretti Oulujoen yli nähtynä

Kysy jäsentarjousta majoituksesta ja ruokailuista.

Lisätietoja saat myyntipalvelusta numerosta 020 757 4701 tai Lasaretin verkkosivuilta.

Tallink Silja tarjoaa Hengitysliiton jäsenille 25 prosentin alennuksen Helsingistä ja Turusta lähteviin risteilyihin. Alennus on voimassa määrätyillä la-to-lähdöillä 1.1.–21.12.2024.

Tutustu ja varaa matka osoitteessa https://fi.tallink.com/etsi-matka. Etsi matka koodilla HENGITYS24. Alennus ei koske polttoaine- ja päästölisämaksuja. Paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Etu ei ole voimassa ajalla 20.6.–11.8. Jokaisella laivalla on myös allergiahyttejä.

Joutsen verkkokauppa ja myymälät Suomessa:

Jäsenetuna -15 % normaalihintaisista Joutsen untuvapeitoista ja -tyynyistä. Verkkokaupassa joutsen.fi saat edun koodilla HELI24 (koodi syötettävä alennuskoodille varattuun kenttään). Joutsen-myymälöissä saat edun näyttämällä jäsenkorttia.  Jäsenetu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin.

Hengitys-lehden vuosikerta

Hengitys-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja tarjoaa lukijoille mielenkiintoisia henkilökuvia ja muita ajankohtaisia artikkeleita.

Lehteä postitetaan 1 kappale taloutta kohti, vaikka taloudessa olisi useampia Hengitysliiton jäseniä.

Lisäksi tarjoamme

 • hengitysyhdistyksen palveluja kuten liikuntaryhmiä ja liikuntatapahtumia, luentotilaisuuksia ja virkistystoimintaa
 • vertaistapaamisia ja vertaisryhmiä
 • ohjausta ja neuvontaa hengityssairauksien ennaltaehkäisystä, hoidosta ja omahoidosta
 • 3 neuvontapuhelinta sekä vertaispuhelinpalvelua.

Jos sinua kiinnostavat paikalliset edut, saat ne käyttöösi liittymällä paikalliseen hengitysyhdistykseen. Paikalliset edut vaihtelevat ympäri Suomen, joten kysy niistä lisätietoja oman alueesi yhdistykseltä.