Valtakunnalliset jäsenedut

Hengitysliiton valtakunnalliset jäsenedut kuuluvat sekä paikallisten hengitysyhdistysten jäsenille että Hengitysliiton kannattajajäsenille.

 

Pidä sukat kuivina ja saapastele värikkäästi.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 25 prosentin alennuksen Haicolours-verkkokaupassa normaalihintaisesta valikoimasta. Etukoodisi HELI25 on voimassa 30.12.2023 asti.

Lue lisää ja tee tilaus osoitteessa www.haicolours.com

Vallox-suodattimet

Mahdollisimman puhtaan ja raikkaan sisäilman varmistamiseksi ilmanvaihtokoneen suodattimet tulee vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa eli keväällä ennen siitepölykauden alkua ja syksyllä ennen lämmityskautta.

Puhtailla suodattimilla varustettu ilmanvaihtokone toimii energiatehokkaasti ja sen lämmöntalteenottokyky säilyy optimaalisena. Vallox-ilmanvaihtokoneissa tulisi aina käyttää aitoja alkuperäisiä Vallox-suodattimia. Tällöin ilma virtaa suunnitellusti ja pitää myös talon rakenteet kunnossa.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 25 prosentin alennuksen alkuperäisistä Vallox-suodattimista. Tilaa suodattimet osoitteesta www.valloxsuodattimet.fi, syötä Kupongin koodi -kenttään HELI2023 ja klikkaa Käytä kuponki –painiketta saadaksesi alennuksen. Koodi on voimassa 1.1.–31.12.2023.

Saat Hengitysliiton jäsenetuna 10 prosentin alennuksen tuotteen hinnasta verkkotilauksen yhteydessä. Syötä tunnus hengitys 23 lisätiedot-kohtaan tilausta tehdessäsi.

Tuuletusluukkuun asennettava Stoppari vähentää tehokkaasti ilman siitepölyä ja hienoa atmosfääristä pölyä. Se vähentää likaavien hiukkasten pitoisuuksia ja suodattaa rajoitetusti savua ja aerosoleja. Stoppari toimii talvella myös lämmöneristeenä ja poistaa tuuletuksen aiheuttamaa vetoa.

Lue lisää ja tee tilaus osoitteessa www.stoppari.fi.

WellO2 vahvistaa ulos- ja sisäänhengitysvoimaa, avaa ja kosteuttaa hengitysteitä ja auttaa poistamaan limaa.

Hengitysliiton jäsenetuna saat WellO2-laitteesta ja WellO2-tarvikkeiden hinnasta 20 prosentin alennuksen. Tilaa laite verkkokaupasta ja syötä KOODI-kenttään HELI2017. Voit tehdä tilauksen myös puhelimitse numerosta 010 5837 966.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 10 prosentin alennuksen Steripolarin verkkokaupan hengitysharjoitustuotteista (www.steripolar.fi/verkkokauppa). Valikoimastamme löydät mm. Acapella PEP-hengitysterapialaitteita ja kannustavia spirometrejä lapsille ja aikuisille. Syötä koodi HENGITYS21 verkkokaupan ostoskorin kampanjakoodi-kenttään.

Aura Air ilmanpuhdistin on patentoitu, tehokas, modernilla teknologialla varustettu ilmanpuhdistin. Aura Air havaitsee sisäilman laadun reaaliajassa ja ohjaa ilmanpuhdistusta useiden älykkäiden sensoreidensa avulla.

Aura Air suodattaa, desinfioi ja neutralisoi ilman ainutlaatuisen, nelivaiheisen puhdistusmenetelmän avulla. Yhden laitteen puhdistusteho on 50–70 neliömetriä. Pienemmän Aura Air Minin puhdistusteho on 10 neliömetriä. Laite puhdistaa sisäilmasta muun muassa viruksia, hajuja ja pölyä. Hengitysliiton jäsenetuna saat yli 30 prosentin alennuksen.

Mainitse koodi “Hengitys2023” saadaksesi jäsenedun.

Lue lisää www.tabitaair.fi  0500 660126 ja 050 5054238

Hengitysliiton jäsenet saavat alennusta seuraavasti:

 • normaalihintaiset silmälasit -30 prosenttia
 • optikon näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta
 • näöntarkastuksen yhteydessä silmänpohjakuvaus 20 euroa
 • laajennettu näöntutkimus 35 euroa
 • normaalihintaiset aurinkolasit -20 prosenttia
 • normaalihintaiset piilolinssit -25 prosenttia
 • optikon suorittama piilolinssitarkastus, opetus ja koelinssit veloituksetta.

Lisätiedot

Emmi Loppukaarre
040 648 3570
emmi.loppukaarre(at)instru.fi

Hotelli Lasaretti Oulujoen yli nähtynä

Kysy jäsentarjousta majoituksesta ja ruokailuista.

Lisätietoja saat myyntipalvelusta numerosta 020 757 4701 tai Lasaretin verkkosivuilta.

Hengitys-lehden vuosikerta

Hengitys-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja tarjoaa lukijoille mielenkiintoisia henkilökuvia ja muita ajankohtaisia artikkeleita.

Lehteä postitetaan 1 kappale taloutta kohti, vaikka taloudessa olisi useampia Hengitysliiton jäseniä.

Lisäksi tarjoamme

 • hengitysyhdistyksen palveluja kuten liikuntaryhmiä ja liikuntatapahtumia, luentotilaisuuksia ja virkistystoimintaa.
 • vertaistapaamisia ja vertaisryhmiä
 • ohjausta ja neuvontaa hengityssairauksien ennaltaehkäisystä, hoidosta ja omahoidosta
 • 3 neuvontapuhelinta sekä vertaispuhelinpalvelua.

Jos sinua kiinnostavat paikalliset edut, saat ne käyttöösi liittymällä paikalliseen hengitysyhdistykseen. Paikalliset edut vaihtelevat ympäri Suomen, joten kysy niistä lisätietoja oman alueesi yhdistykseltä.