Julkaistu: 22.9.2022
UutisetVertaistoiminta

Vinkkejä ja vertaistukea tarjolla verkossa lounasaikaan

Syksyllä vertaiskeskusteluja järjestetään ilta-aikojen lisäksi myös päivisin.

Iltaisin toteutettavat teemalliset vertaiskeskustelut verkossa ovat löytäneet hyvin yleisönsä. Syksyllä kokeilemme keskusteluja myös puolenpäivän juttuhetkien muodossa. Luvassa on neljä tunnin mittaista keskustelua aina kello 12. 

Sarjan aloittaa maanantaina 24.10. porina tuoksuherkän astmaa sairastavan tuumauksista talven tullen. Keskustelua kuljettaa kokemustoimija Arja Pietikäinen-Vesala. Katso lisätiedot ja osallistumislinkki tästä.

Perjantaina 4.11. puhuttaa hengityssairautta sairastavan läheisen hyvinvointi. Yleisön kanssa aihetta pohdiskelee kokemustoimija Satu Heinoja. Katso lisätiedot ja osallistumislinkki tästä.

Keskiviikkona 9.11. kokemustoimija Krista Ananin tarjoaa vinkkejä ja vertaistukea uniapneaan vasta sairastuneille. Katso lisätiedot ja osallistumislinkki tästä.

Sarjan viimeinen juttuhetki lupaa valoa kaamokseen. Torstaina 16.11. kuulemme kokemustoimija Heli Salon keinoista löytää iloa ja innostusta pimeään vuodenaikaan. Katso lisätiedot ja osallistumislinkki tästä.

Kuvassa kokemustoimijat Satu Heinoja (vasemmalla), Krista Ananin, Arja Pietikäinen-Vesala ja Heli Salo toivottavat yleisön tervetulleeksi puolenpäivän juttuhetkiin.