Tutustu Stumpin uusiin savuttomuusmateriaaleihin

3.11.2020
Stumppi Tukea tupakoinnin lopettamiseen
Hengitysliiton Stumppi-työryhmä on teettänyt uusia materiaaleja tupakoinnin lopettamisen tueksi.

Tänään on oikea päivä -selkoversio tekee suositun oppaan sisällöstä helpommin sisäistettävän. Selkoversiossa oppaan graafista ilmettä yksinkertaistettu ja sisällöltään, sanastoltaan ja rakenteeltaan yleistäkieltä luettavammaksi. Opas on luettavissa verkossa.

Lopettaisinko tupakoinnin -juliste tiivistää tupakoinnin lopettamisen kolmivaiheiseksi prosessiksi . Tutustu julisteeseen verkossa tai tilaa se itsellesi maksutta liiton verkkokaupasta.

Tupakkatarinoissa ihmiset kertovat henkilökohtaisia tarinoita ja ajatuksia tupakanpoltosta ja tupakoinnin lopettamisesta. Aineisto on koottu Stumpin kirjoituskeräyksestä kesältä 2019 ja Stumpin keskustelupalstalta 2019–2020. Elämänmakuisista kirjoituksista voit löytää vinkkejä ja oivalluksia tupakoinnin lopettamisen tueksi. Lue tupakkatarinat verkossa.