Avoimet työpaikat

Katso Hengitysliiton avoimet työpaikat.

Tule meille töihin

Järjestöassistentiksi Hengitysliiton Tampereen toimipaikkaan

Hengitysliitto etsii sinua vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen järjestöassistentiksi Tampereelle. Pääset tutustumaan ja tekemään työtä järjestötoiminnan monipuolisissa avustavissa tehtävissä. Työtehtävä on osa STEAn tukemaa Paikka auki -avustusohjelmaa, jossa sinun on täytettävä seuraavat erityisehdot:

• olet työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias
  • olet tällä hetkellä työelämän ulkopuolella etkä opiskele päätoimisesti
  • sinulla on vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

Paikka auki -ohjelma painottuu vaikeasti työllistyvien nuorten työllistämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut ja idearikas käytännön toteuttaja, jolla on perustyöelämätaidot hallussa. Haluat tutustua monipuolisiin järjestötehtäviin ja pystyt tarttumaan pienempiin ja suurempiinkin työtehtäviin. Viestit sujuvalla suomen kielellä kirjallisesti ja esiintymistaitojakin sinulta löytyy. Viestintätaidot verkossa ja somessa ovat sinulle eduksi.

Työtehtävät

Hengitysliiton Tampereen toimipaikassa (Yliopistonkatu 53, 5 krs) toimii neljän asiantuntijan tiimi. Se vastaa liiton liikuntatoiminnan valtakunnallisesta organisoinnista, harvinaisten keuhkosairauksien vaikuttamis- ja vertaistoiminnasta sekä Länsi-Suomen hengitysyhdistysten tuesta ja kouluttamisesta. Työtehtäväsi tiimissä on mahdollista sovittaa osaamisesi ja oppimistavoitteittesi mukaan.

Lähetä hakemuksesi rekry(a)hengitysliitto.fi viimeistään 1.2.2019 klo 16.00 mennessä. Liitä hakemukseesi:

• ansioluettelosi
  • video-esittely itsestäsi, jossa kerrot mikä sinua Hengitysliiton toiminnassa kiinnostaa ja miksi tämä työpaikka on sinua varten.

Hengitysliitto sosiaalisessa mediassa

• Facebook : 2511246698903854

Hengitysliitto

Hengitysliiton mobiilijäsenpalvelu Mopsin kautta saat puhelimesi näytölle muistutuksen Hengitysliiton tulevista tapahtumista. Mopsin jäseneduista löydät myös Tuija Rantamaan MediYoga-verkkointensiivikurssin, joka sisältää kymmenen tunnin mittaista MediYoga-harjoituskertaa. Mopsista löydät niin yhdistyksen kuin liitonkin jäsenedut ja tapahtumat. Mopsin avulla voit myös soittaa Hengitysliiton palvelupuhelimiin helposti, vaikka matkan päältä. Lisäksi Mopsissa luet näppärästi liiton uutiset, päivität jäsentietosi sekä kerrot meille toiveesi, ideasi tai palautteesi. Lue lisää ja katso latausohjeet täällä: https://bit.ly/2GX8THD

• Facebook : 2509529719075552

Hengitysliitto

Sisäilmasta sairastuneiden vertaispuhelin palvelee tiistaisin klo 9−12 ja torstaisin klo 16−19 numerossa 044 407 7010. Vertaispuhelin tarjoaa sisäilmasta sairastuneille ja siitä oireileville sekä heidän läheisilleen tukea sisäilmasairauden kanssa elämiseen. Vertaispuhelimessa päivystävät liiton kouluttamat vapaaehtoiset.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Hae päivystäjäksi sisäilmasta sairastuneiden vertaispuhelimeen: https://bit.ly/2Bjkopt