Kovak ja Lovak

Kovak Oy on vapailla markkinoilla kilpaileva yritys, Lovak puolestaan kuntoutumisen ja työllistämisen monipalvelukeskus.

Kovakia ja Lovakia yhdistäviä tekijöitä ovat arvopohja elämässä ja työssä: jokaisella on oikeus tehdä halutessaan töitä ja tulla arvostetuksi työntekijäksi. Kovakilla ja Lovakilla on yhteinen toimipiste Lohjalla.

Kovak valmistaa alihankintana erilaisia kokoonpanotöitä ja sillä on mm. oma ompelimo. Kovak on monen jälleenmyyjän, teollisuuden, yrityksen ja julkisen sektorin yhteistyökumppani. Lisäksi Kovak valmistaa omana tuotteenaan pysyvän ja pitkäaikaisen säilytyksen pahvituotteita.

Lovak on työllistämisen monipalvelukeskus, jossa järjestetään mielenterveyskuntoutujien työhönvalmennuksia, kuntouttavaa työtoimintaa ja erilaisia työkokeiluja.

www.kovak.fi

Hengitysliitto sosiaalisessa mediassa

 • Facebook : 2755692697792585

  Hengitysliitto

  "Samalla kun olen jakanut tarinaani muille, olen käsitellyt omaa sairauttani", Hengitysliiton vertaistoiminnassa mukana oleva Ari kertoo uudessa podcastissa.

  Vertaiset ovat oman sairauskokemuksensa asiantuntijoita. "En ole terveydenhuollon ammattilainen, mutta minä voin jakaa arjen vinkkejä muille. Ei ole varmaa, toimivatko minun vinkkini, mutta niistä saattaa aueta uusia näkökulmia", Ari sanoo.

  Helena kertoo: "Hengitysliiton vertaistoiminnan avulla sain tietää, että jossakin on joku toinen ihminen, jolla on samanlainen elämäntilanne."

  Kuuntele YouTubesta Arin ja Helenan keskustelu: https://bit.ly/2RSU1xJ. Voit kuunnella podcastin eli äänitiedoston millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys.

  Kuuntele samalla aikaisemmat 3 podcastia, jotka kertovat vertaiskokemuksesta naisen näkökulmasta. Keskustelijat ovat Hengitysliiton kouluttamia kokemustoimijoita. Lue lisää vertaistoiminnasta:
  https://bit.ly/2ROXsoQ

 • Facebook : 2746429188718936

  Hengitysliitto

  "Minä olen sitkiä ihiminen."Pitkäaikaissairaus on opettanut paitsi sitkeyttä, myös armollisuutta itseä kohtaan, Elisa kertoo Hengitysliiton podcastissa.

  Hengitysliiton 3-osainen kuuntelusarja kertoo naisen elämästä sairauden kanssa:
  Miten kehon muutokset vaikuttavat naiseuteen? Muuttaako sairaus vahvemmaksi? Mikä auttaa vaikeina hetkinä, kun happi meinaa loppua?

  Hengitysliiton Minä, nainen -kuuntelusarjassa eli podcastissa kolmikymppiset Elisa ja Pirkko keskustelevat 64-vuotiaan Eevan kanssa naisen elämästä pitkäaikaissairauden kanssa. Keskustelijat ovat Hengitysliiton kouluttamia kokemustoimijoita.

  Kuuntele kaikki 3 podcastia Hengitysliiton YouTube-kanavalla: https://bit.ly/2Lv1KAR
  Podcastit ovat äänitiedostoja, joita voi kuunnella millä tahansa älylaitteella.