Yksityiset rahoittajat, varainhankinta ja arpajaiset

Hengitysliitto kerää varoja perinteisillä varainhankintamuodoilla kuten kohdennetuilla keräyksillä tiettyihin projekteihin sekä yleiskeräyksillä ja arpajaisilla. Liitto ottaa vastaan myös testamentti- ja muita lahjoituksia.

Tue toimintaa lahjoittamalla

Tue toimintaamme lahjoittamalla suoraan keräystilille FI22 5780 2420 0023 89, viite 65100.

Lahjoituksen voit tehdä myös lahjoitussivustollamme. Hengitysliitto hankkii lahjoitussivuston kautta kerätyillä tuotoilla kannettavia happirikastimia/laitteita terveydenhuollolle, joka lainaa niitä edelleen sairastuneille.

Testamenttilahjoitukset

Hengitysliitto ottaa vastaan myös testamenttilahjoituksia. Jos harkitset testamenttilahjoituksen tekemistä tai haluat tehdä sellaisen, tutustu alla olevaan testamenttioppaaseen. Löydät sieltä liiton ja HES-säätiön toiminnan pääkohdat sekä testamentti- ja muiden lahjoitusten käyttökohteet.

Lue lisää: Testamenttiopas

Helpompi hengittää -päivätyökeräys

Keräysvaroja käytetään neuvoloiden käyttöön tarkoitettujen häkämittareiden hankkimiseksi. Näiden mittareiden avulla pystytään mittaamaan odottavien äitien ja sikiöiden elimistön häkäpitoisuuksia.

Tutustu Helpompi hengittää -päivätyökeräykseen

Varainkeruuta säätelee rahankeräyslaki.
Poliisihallitus on myöntänyt Hengitysliiton rahankeräykselle luvan POL-2014-12313. Luvan saamisen edellytyksenä on aiemmista keräyksistä tehtävät hyväksyttävät tilitykset.

Heli-arpajaiset

Osallistu Heli-arpajaisiin ja tue toimintaamme!

Arpajaisten järjestämistä säätelee arpajaislaki.
Poliisihallitus on myöntänyt Hengitysliiton arpajaisten järjestämiselle luvan RA/2018/75. Luvan saamisen edellytyksenä on aiemmista arpajaisista tehtävät hyväksyttävät tilitykset.

Hengitysliitto sosiaalisessa mediassa