Elintapamuutosryhmän ohjaajakoulutus Tampereella

Kiinnostaako hyvinvointi? Kouluttaudu elintapojen muutosagentiksi!

Ajankohta: 12.10.2024 – 13.10.2024 klo 09:00 – 15:00

Paikka: Scandic Tampere Station

Järjestäjä: Hengitysliitto

Vastuuhenkilö: Päivi Suuniittu, sähköposti paivi.suuniittu@hengitysliitto.fi, puhelin 040 670 4870

Ovatko hyvinvointi, innostus ja yhdessä tekeminen sinulle tärkeitä asioita? Jos vastaat kyllä, tässä voisi olla uusi juttu juuri sinulle.

Hengitysliitto järjestää koulutuksen elintapojen muutosryhmän vertaisohjaajaksi. Ryhmän idea on tiedolla ja vertaisuuden voimalla tukea jokaista osallistujaa matkalla kohti itse määrittämiään muutostavoitteita. Koulutus sopii ensimmäiseksi koulutukseksi uusille toimijoille ja täydennyskoulutukseksi vertaisohjaajana jo toimiville.

Koulutus tarjoaa asiantuntijoiden tähän tarkoitukseen tuottamaa tietoa hyvinvointia tukevista elintapavalinnoista. Vertaisohjaaja saa käyttöönsä valmiin materiaalikirjaston ja välineitä innostavien, muutosta tukevien ryhmätapaamisten ohjaamiseen. Kokoontumiskertojen määrän ja aiheet päättää jokainen ryhmä itse.

Tavoitteena on, että jokaisessa käynnistyvässä ryhmässä olisi kaksi ohjaajaa. Ota siis ohjaajakaveri mukaan! Hänen ei vielä tarvitse olla hengitysyhdistyksen jäsen. Koulutus on maksuton. Hengitysliitto korvaa hengitysyhdistysten jäsenten matkakulut matkustussääntönsä mukaan.

Koulutus pohjautuu Vertaistervarit-ryhmätoimintamalliin.

Ilmoittaudu koulutukseen verkkolomakkeella.

Lisätietoa koulutuksesta saat Päivi Suuniitulta, osoite paivi.suuniittu@hengitysliitto.fi.