Keuhkofibroosia sairastavat läheisineen

Ajankohta: 14.08.2024 klo 17:00 – 19:00

Paikka: Hengitysliitto, Oltermannintie 8, Helsinki ja Microsoft Teams

Järjestäjä: Pääkaupunkiseudun Hengitys ry

Vastuuhenkilö: Marika Kiikala-Siuko, p. 050 539 3071 tai marika.kiikala-siuko@hengitysliitto.fi

Vertaisryhmässä osallistujat jakavat ajatuksiaan, tunteitaan ja kokemuksiaan sairaudestaan ja sen vaikutuksista toisten osallistujien kanssa. Keskustelun myötä oma näkökulma omaan sairauteen saattaa laajentua ja saada hyvä käytännön vinkkejä. Keskustelut vertaisryhmässä ovat luottamuksellisia. Vertaisryhmää ohjaa koulutettu vertaisohjaaja. joka huolehtii muun muassa turvallisesta keskusteluilmapiiristä.

Vertaisryhmä kokoontuu hybridinä eli voit tulla paikan päälle tai osallistua verkon kautta.

Näin pääse osallistumaan verkkotapaamiseen!

Osallistumislinkki tulee tähän lähempänä ajankohtaa. Muista tulla ajoissa linjoille! Tarvitset osallistumista varten älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite. Varaa itsellesi rauhallinen tila tai tarvittaessa käytä kuulokkeita, jotta ulkopuoliset eivät kuule keskustelua.

Kun liityt keskusteluun, osallistujanimeksi riittää etunimesi. Jos osallistut verkkokeskusteluun ensimmäistä kertaa, varaa hiukan aikaa yhteyden luomiseen. Voit osallistua verkkotapaamiseen selailemalla tai ladata Teams-sovelluksen laitteellesi (Ohje Teams kokoukseen liittymiseen selaimella) Teamsia tukevia selaimia ovat Microsoft Edge ja Chrome.

Vertaisryhmän tapaamisessa mukana Hengitysliiton harvinaistoiminnan asiantuntija Marika Kiikala-Siuko.