Keuhkofibroosia sairastavat läheisineen

Ajankohta: 11.09.2024 klo 17:00 – 19:00

Paikka: Hengitysliitto, Oltermannintie 8, Helsinki ja Microsoft Teams

Järjestäjä: Pääkaupunkiseudun Hengitys ry

Vastuuhenkilö: Marika Kiikala-Siuko, p. 050 539 3071 tai marika.kiikala-siuko@hengitysliitto.fi

Vertaisryhmässä osallistujat jakavat ajatuksiaan, tunteitaan ja kokemuksiaan sairaudestaan ja sen vaikutuksista toisten osallistujien kanssa. Keskustelun myötä oma näkökulma omaan sairauteen saattaa laajentua ja saada hyvä käytännön vinkkejä. Keskustelut vertaisryhmässä ovat luottamuksellisia. Vertaisryhmää ohjaa koulutettu vertaisohjaaja. joka huolehtii muun muassa turvallisesta keskusteluilmapiiristä.

Vertaisryhmä kokoontuu hybridinä eli voit tulla paikan päälle tai osallistua verkon kautta.

Näin pääse osallistumaan verkkotapaamiseen!

Osallistumislinkki tulee tähän lähempää ajankohtaa. Muista tulla ajoissa linjoille. Tarvitset osallistumista varten älylaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänilaite. Varaa itsellesi rauhallinen tila tai tarvittaessa käytä kuulokkeita, jotta ulkopuoliset eivät kuule ryhmässä käytävää keskustelua.

Kun liityt keskusteluun, osallistujanimeksi riittää etunimesi. Jos osallistut verkkokeskusteluun ensimmäistä kertaa, varaa hiukan aikaa yhtyden luomiseen. Voit osallistua verkkotapaamiseen salailemalla (ohje) tai voit ladata Teams-sovelluksen laitteellesi (ohje). Teamsia tukevia selaimia ovat Microsoft Edge ja Chrome.