Piknik Sorsapuistossa

Ajankohta: 24.07.2024 klo 15:00 – 17:00

Paikka: Tampere, Sorsapuisto (os. Lähteenkatu 5 33500 Tampere)

Järjestäjä: Hengitysliitto ja Filha ry

Vastuuhenkilö: Eva Romi, p. 044 4077087 tai eva.romi@hengitysliitto.fi

Luontohengähdys-hanke järjestää rennon kesäpiknikin heinäkuussa. Tule mukaan viettämään kesähetkeä yhdessä kanssamme. Tarjolla on pientä välipalaa (rajallinen määrä) ja luontoon liittyviä ohjelmanumeroita, joita voit tehdä yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Kerromme samalla Luontohengähdys-hankkeen tulevasta toiminnasta; luontoretkistä, teemailloista ja lokakuussa käynnistyvästä vapaaehtoiskoulutuksesta. Kaikki toimintamme on osallistujilleen maksutonta ja vapaaehtoista.

Ei ennakkoilmoittautumista. Voit tulla paikalle koko ajaksi tai vain piipahtamaan omien aikataulujesi mukaan. Mukaan voi ottaa ystävän, tuttavan tai vaikka sukulaisen. Kokoonnumme lammen rannalla lintuhäkkien vieressä, Tampere-talon lähistöllä. Tunnistat meidät vilteistä ja Hengitysliiton logosta. Tapahtumalla on säävaraus. Sateisella kelillä tapahtuma perutaan.

Mikä Luontohengähdys?

Luontohengähdys-hanke edistää hyvinvointia tarjoamalla luontoretkiä yli 50-vuotiaille keuhkosairauksia sairastaville Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueilla vuosina 2024–2026. Tavoitteena on edistää hengitysterveyttä ja mahdollisuuksia luontokontaktiin.

Hanke tarjoaa tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja kannustaa löytämään itselle sopivia keinoja luontoympäristöissä olemiseen sekä siellä liikkumiseen.  

Lue lisää hankkeesta: www.luontohengahdys.fi