Keräykset

Hengitysliiton perinteisten kampanjakeräysten tuottoja kohdennetaan liiton toiminnan tukemisen lisäksi myös hengityssairaiden apuvälineiden hankintaan. Olemme hankkineet eri vuosina muun muassa matkahappirikastimia keskussairaaloille ja häkämittareita neuvoloiden käyttöön.

Erilaiset laitteet täydentävät julkisen puolen apuvälinetarjontaa ja tulevat tarpeeseen. Laitteiden avulla hengityssairaiden elämänlaatu voi parantua esimerkiksi niin, että he pystyvät hoitamaan asioitaan kodin ulkopuolella.

Lue lisää laitelahjoituksista.

Haluatko saada kampanjakeräyskirjeen kotiisi perinteisellä postilla? Laita viestiä markkinointi@hengitysliitto.fi, niin liitämme sinut lahjoittajarekisteriimme.

Kevätkeräys käynnistyy maaliskuussa. Voit tehdä toimintaamme kohdistuvan suoran lahjoituksen milloin haluat verkossa ja MobilePayssa.

Keräyslupa ja tietosuojaseloste

Aiheeseen liittyviä sisältöjä

Pieni Ele -yhteiskeräys

Hengitysliitto on mukana Pieni Ele -yhteiskeräyksessä, jossa kerätään varoja kotimaan vammais- ja terveysjärjestöjen toimintaan pääsääntöisesti erityisesti vaalien aikaan. Vapaaehtoiset lipaskerääjät päivystävät vaalien äänestyspaikoilla ja niiden läheisyydessä.