Keräykset

Hengitysliiton perinteisten kampanjakeräysten tuottoja kohdennetaan liiton toiminnan tukemisen lisäksi myös hengityssairaiden apuvälineiden hankintaan. Olemme hankkineet eri vuosina mm. matkahappirikastimia keskussairaaloille ja häkämittareita neuvoloiden käyttöön.

Erilaiset laitteet täydentävät julkisen puolen apuvälinetarjontaa ja tulevat tarpeeseen. Laitteiden avulla hengityssairaiden elämänlaatu voi parantua esimerkiksi niin, että he pystyvät hoitamaan asioitaan kodin ulkopuolella.

Vuonna 2020 hankimme AIRVO 2 -laitteita terveydenhuollon käyttöön. Laitteella voidaan antaa kostutettua suurvirtauksista hoitoa vaikeaa hengityssairautta sairastaville henkilöille. Laite auttaa poistamaan limaa hengitysteistä ja helpottaa näin hengitystä.

Haluatko saada kampanjakeräyskirjeen kotiisi perinteisellä postilla? Laita viestiä markkinointi@hengitysliitto.fi, niin liitämme sinut lahjoittajarekisteriimme.

Kevätkeräys käynnistyy maaliskuussa. Voit tehdä toimintaamme kohdistuvan suoran lahjoituksen milloin haluat verkossa ja MobilePayssa.

Keräyslupa ja rekisteriseloste

Aiheeseen liittyviä sisältöjä

Joulukeräys 2021

Pieni Ele -yhteiskeräys

Hengitysliitto on mukana Pieni Ele -yhteiskeräyksessä, jossa kerätään varoja kotimaan vammais- ja terveysjärjestöjen toimintaan pääsääntöisesti erityisesti vaalien aikaan. Vapaaehtoiset lipaskerääjät päivystävät vaalien äänestyspaikoilla ja niiden läheisyydessä.