Kevätkeräys 2024

Hengityssairaat tarvitsevat apuasi tänäkin keväänä.
Kiitos, että välität.

Hengittäminen on niin helppoa, kunnes se ei yhtäkkiä enää olekaan sitä. Osa saa syntyessään hengityssairauden tai alttiuden siihen. Monella ihmisellä sairaus puhkeaa eläkeiän lähestyessä. Mielessä pyörii monenlaista huolta ja selvitettävää asiaa niin sairaudesta kuin toimeentulostakin.

Hengityssairaus tai -häiriö koskettaa tavalla tai toisella noin joka viidettä suomalaista. Moni yksin asuva, ikääntynyt ihminen pelkää jäävänsä sairautensa kanssa kovin eristyksiin muista.

Hengitysliiton tarjoamalle ohjaukselle ja neuvonnalle on kova kysyntä. Hengityssairaat ja heidän läheisensä etsivät tietoa, tukea ja vertaistoiminnan mahdollisuuksia kauttamme. Matalan kynnyksen toimintamuodot verkossa tavoittavat tukea tarvitsevia ympäri Suomen. Voimaannutamme ihmisiä ylläpitämään terveyttä edistäviä valintoja sekä tukemaan toisiaan.

Keräysvaroilla hankitaan vuosittain myös elintärkeitä hengityksen apuvälineitä kaikkein
tarvitsevimmille. Laitelahjoitusten merkitys näkyy konkreettisesti terveydenhuollon arkityössä. Esimerkiksi kannettava matkahappirikastin mahdollistaa hengityssairaan liikkumisen kodin ulkopuolelle hoitamaan kuntoaan ja asioitaan sekä tapaamaan ystäviä ja sukulaisia.

Tee lahjoitus MobilePayssa lyhytnumeroon 56229 tai perinteisenä tilisiirtona FI22 5780 2420 0023 89. Muista merkitä tilisiirtoon viitenumero 65100. Hengitysliiton keräyslupa: Poliisihallitus 16.12.2020 RA/2020/1623. Keräyslupa on voimassa toistaiseksi.

Pienikin lahjoitus on tärkeä ja helpottaa hengityssairaan arkea. Kiitos avustasi.

Aiheeseen liittyviä sisältöjä

Sinua voi myös kiinnostaa